top of page

Veel gestelde vragen

 • Welke betaalmethodes accepteren jullie?
  We zijn een pin-only restaurant! Dus je kan alleen betalen met pin of creditcard (American Express, Visa en Mastercard). We accepteren géén cash, ook niet als je het lief vraagt:).
 • Zijn honden welkom?
  Ja hoor! Als hondenbezitters houden wij van honden. Lieve hondjes zijn altijd welkom zolang ze zijn aangelijnd en andere gasten zich er niet aan storen.
 • Kan ik buiten een tafel reserveren?
  Ja! Vanaf 6 personen kun je bij ons buiten reserveren. Voor kleinere gezelschappen zijn wij open voor iedereen die voorbij komt en een fijn plekje ziet. Heb je een tafel binnen gereserveerd, maar zie je toch een lege tafel buiten? Laat het ons dan weten, dan kan je uiteraard alsnog buiten zitten.
 • Wat is jullie adres?
  We zijn te vinden op de Buiksloterweg 7 in Amsterdam! Je bereikt ons vanuit de binnenstad met de pont Buiksloterweg achter Centraal Station. Vanaf daar is het 1 minuut lopen naar het Tolhuis. Niet te verwarren overigens met onze aardige buren met de naam Tolhuis Tuin. Kom je uit Noord, ga dan richting de Buiksloterweg pont. Het TOLHUIS ligt aan je rechterhand vlak voor het nieuwe restaurant genaamd Polly Goudvisch. Tot snel 🙂
 • Hoe vaak vaart de pont?
  De Buiksloterweg pont vaart 7 dagen per week, 24 uur per dag. Overdag hoef je nooit langer te wachten dan een paar minuten voor hij gaat. De fijne overtocht inclusief wachten kost circa 5 minuten. Je kunt dus altijd gezellig langskomen. Als we open zijn natuurlijk.
 • Waarom heten jullie SixtyForty?
  De eiwittransitie, de verschuiving van dierlijke naar plantaardige eiwitten, gaat nog niet snel genoeg om de nationale doelen voor klimaat en stikstof te halen. Het doel van de eiwittransitie voor 2030 is dat 60% van de eiwitten die we eten afkomstig is van plantaardige bronnen, en 40% van dierlijke bronnen. SixtyForty dus. Op dit moment is deze verhouding nog precies andersom. Met SixtyForty hopen we bij te dragen aan het behalen van de klimaatdoelstellingen en bevorderen van de gezondheid.
bottom of page